Steve Madden vacatures

 • Home
 • Vacatures
 • Steve Madden
Steve MaddenAbout usSocial MediaNews
De afgelopen jaren is Steve Madden Europe sterk gegroeid naar bijna 70 collega’s! We barsten van de ambitie, maar vinden het des te belangrijker dat we onze belangrijkste kracht, onze collega’s, voorzien van de beste collega’s en arbeidsomstandigheden. Iedereen moet met enthousiasme en plezier kunnen werken bij Steve Madden Europe. We geven vertrouwen, vrijheid en zelfstandigheid. Initiatief, lef en durf om nieuwe dingen op te zetten zien we graag! We werken samen vanuit het mooie Nieuwkuijk (HQ Europe). Wil je meer weten over de jobs binnen Steve Madden Europe? Onze HR Manager, Daniëlle van den Oever, vertelt je graag meer.
 • Allround Marketing Stagiair(e)

  Steve Madden Europe B.V.

  Ben jij die ambitieuze en zelfstandige student die altijd bezig is met fashion en alles wil leren over marketing in de fashion branche? Dan zoeken wij jou!

  Nieuwkuijk (bij Den Bosch)9 nov. 2022
 • Stagiair(e) ICT

  Steve Madden EU

  Heb je passie voor fashion én ICT? Ben jij op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage voor de aankomende stage periode? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De belangrijkste skills en houding heb je al, op de inhoud spijkeren wij je wel bij. Solliciteer nu!

 • Allround E-Commerce Stagiair(e)

  Steve Madden Europe B.V.

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage in een snelgroeiende (internationale) organisatie en heb jij affiniteit met fashion en digital? Dan zijn wij op zoek naar jou als Allround E-commerce stagiair(e)!

 • Manager Affiliate Marketing

  Steve Madden Europe B.V.

  E-commerce is booming! En dat merken wij aan alle kanten! De afgelopen jaren zijn wij dan ook flink gegroeid. Nu is het tijd om uit te bouwen naar een nog sterkere propositie. Ter versterking van ons Digital Team zijn we op zoek naar een Manager Affiliate en Partnership Marketing.

 • Stagiair(e) Allround Sales

  Steve Madden Europe B.V.

  Hi Salestalent! Ben je ambitieus én altijd bezig met fashion? Wil je alles leren over sales, analyseren, relatiebeheer en uitbreiding van onze merken? Dan hebben wij zeker een leuke stage voor jou.

 • Manager Paid Search Marketing

  Steve Madden Europe B.V.

  E-commerce is booming! En dat merken wij aan alle kanten! De afgelopen jaren zijn wij dan ook flink gegroeid. Nu is het tijd om uit te bouwen naar een nog sterkere propositie. Ter versterking van ons Digital Team zijn we op zoek naar een Manager Paid Search Marketing...

 • E-Commerce Buyer

  Steve Madden Europe B.V.

  Wegens de groei en verdere professionalisering van onze organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren E-Commerce Buyer. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een spannend assortiment op de Europese websites van Steve Madden dat de klant verbindt. Je doel is om het verkoop- en winstplan te...

 • Key Account Manager

  Steve Madden Europe B.V.

  Wegens de groei en verdere professionalisering van onze organisatie zijn wij op zoek naar een (Digital) Key Accountmanager ter uitbreiding van ons Sales team.