• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Authenthic Brands Group: K&S Outerwear gaat Juicy Couture jassen maken

Authenthic Brands Group: K&S Outerwear gaat Juicy Couture jassen maken

Door Esmee Blaazer

15 jan. 2019

Business

K&S Outerwear, het in New York gevestigde bedrijf dat gespecialiseerd is in jassen, gaat damesjassen ontwerpen, produceren en verkopen voor Juicy Couture. Dat heeft Authentic Brands Group (ABG), eigenaar van Juicy Couture, bekendgemaakt in een persbericht.

De eerste Juicy Couture outerwear collectie voor herfst/winter 2019 wordt gelanceerd tijdens de New York Fashion Market Week in januari en is in het najaar verkrijgbaar. In de collectie: gewatteerde puffer jassen, shearlings en bontjassen in felle kleuren of met print, militaire mantels met knoopsluiting en lange tweed overslagjassen. Dit zijn de beelden.

Het iconische label uit Los Angeles was in de jaren ‘90/00 razend populair met fluweelzachte badstof trainingspakken. Het merk is terug van weggeweest. Fashion Club 70 gaat Juicy Couture herintroduceren op de Europese markt, zo meldde het Belgische agentschap in december.

Het Amerikaanse merk maakte in november bekend een licentieovereenkomst te hebben gesloten met Platinum 3 Fashion GmbH Düsseldorf voor de lederen goederen en outerwear van het merk in Europa. Fashionmag.com meldde in december dat Juicy Couture tevens twee nieuwe meisjescollecties lanceert voor lente/zomer 2019 onder de labels Juicy Couture Black Label en Juicy by Juicy Couture.

Juicy Couture is sinds 2013 in handen van Authentic Brands Group.

Foto’s: Juicy Couture outerwear collectie herfst 2019