• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Modegroep FNG verplaatst hoofdkantoor naar België

Modegroep FNG verplaatst hoofdkantoor naar België

Door Tessa Guntlisbergen

5 jun. 2018

Modegroep FNG N.V., moederbedrijf van merken als Brantano en Miss Etam, verplaatst zijn hoofdkantoor van het Nederlandse Zoetermeer naar het Belgische Mechelen. Daartoe heeft het bestuur maandag besloten, meldt het bedrijf in een persbericht.

De onderneming, die een Nederlands tintje kreeg met de overname van Miss Etam in 2016, werd al voor een groot deel geleid vanuit Mechelen. “Als gevolg van deze beslissing draagt FNG zowel de Nederlandse als Belgische nationaliteit en dit voor een beperkte periode tot de grensoverschrijdende omzetting van FNG wordt geëffectueerd,” aldus het bedrijf.

Het distributiecentrum van FNG blijft gevestigd in Zoetermeer. Na de verhuizing van het hoofdkantoor naar Mechelen, wil de groep wel aan de Amsterdamse beurs genoteerd blijven.

De FNG groep is eigenaar van tien verschillende merken, waaronder Claudia Sträter, Expresso, CKS en Steps en beschikt momenteel over 500 winkels. In het afgelopen boekjaar realiseerde FNG een omzet van 482,4 miljoen euro en een nettowinst van 7,3 miljoen euro.

Brantano
FNG
FNG Groep
Miss Etam