• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Jim Pisani nieuwe Global Brand President Timberland

Jim Pisani nieuwe Global Brand President Timberland

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Het Amerikaanse Timberland heeft een nieuwe Global Brand President aangesteld. Het betreft Jim Pisani, die tot voor kort nog aan het hoofd stond van de afdeling Licensed Sports Group binnen VF Corp, tevens moederbedrijf van Timberland.

”Jim is enorm getalenteerd en succesvol en heeft dit in de loop der jaren bewezen door consistente resultaten te behalen en te zorgen voor nieuwe groeimogelijkheden,” licht VF vicepresident en hoofd van de afdeling Outdoor & Action Sports Americas toe in een persbericht. “Zijn passie, energie en belichaming van de waarden die voor Timberland belangrijk zijn, maken hem de ideale leader om het merk naar een nieuwe fase van mondiale groei te brengen.”

Pisani, die onder andere ook managementfuncties bekleedde bij PepsiCo en Kraft General Foods, begon zijn carrière bij VF in 2008. In zijn nieuwe rol bij VF neemt hij het stokje over van Stewart Whitney die in juli van dit jaar vertrok. “Ik voel me zeer vereerd dat ik de verantwoordelijkheid heb gekregen over dit oconische merk,” aldus Pisani zelf. “TImberland heeft zoveel kansen en ik kijk ernaar uit met alle teams samen te werken en onze krachten te bundelen om groei te realiseren.”

Pisani’s positie zal worden opgevuld door Mike Pardini, die tot voor kort vicepresident sales was van de Licensed Sports Group afdeling van VF. Pardini kwam in 2010 aan boord bij VF.

Beeld: Timberland Facebook

Timberland
VF Corporation