• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Lee Jeans heeft Michael Kampe aangesteld als creatief directeur

Lee Jeans heeft Michael Kampe aangesteld als creatief directeur

Door Esmee Blaazer

24 jul. 2018

Mensen

Lee Jeans heeft de aanstelling van de nieuwe creatief directeur wereldkundig gemaakt middels een persbericht. De functie bij het denimmerk wordt bekleedt door Michael Kampe. De 31-jarige Kampe komt van Hugo Boss, waar hij verantwoordelijk was voor verschillende denimlijnen van het Duitse modehuis, zo staat in het persbericht. Hij deed ook denim ervaring op bij Scotch & Soda en Diesel.

Kampe is Duits, maar in Antwerpen geschoold, zo leert Kampe's eigen website. Hij werd in 1987 in Hamburg geboren. Na zijn afstuderen aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, in 2010, werkte hij kort in de Antwerpse showroom van Dries van Noten.

"Met bijna 130 jaar denim ervaring van Lee Jeans zal Kampe een fundamentele rol spelen in het bijdragen aan de rijke geschiedenis van het merk en doorgaan met zijn missie om consumenten een betaalbare premium denim ervaring te bieden," stelt Lee Jeans in de verklaring.

Eigenaar van denimmerk Lee Jeans is VF Corporation. Andere iconische namen in het portfolio van VF zijn Vans, The North Face, Timberland en Wrangler.

Foto: Michael Kampe via Lee Jeans

Lee
Lee Jeans
Michael Kampe
VF Corporation