• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Rino Castiglione nieuwe president Wrangler

Rino Castiglione nieuwe president Wrangler

Door Anne Buis

9 apr. 2015

Jeansmerk Wrangler heeft de voormalige vicepresident van Guess Rino Castiglione aangesteld als nieuwe president. Hij volgt Frans van Zeeland op, die terug is gekeerd naar denimmerk Lee.

Sinds juni 2009 was Castiglione vicepresident bij jeansmerk Guess, onderdeel van moederbedrijf VF International. Voorafgaand aan Guess werkte hij als regiomanager bij Benetton en sales manager bij Valentino.

In een reactie laat Castiglione weten: "Ik ben erg trots om deel uit te maken van VF International en van een merk met zo'n rijke erfgoed zoals Wrangler. Ik zal samenwerken met het Wrangler-team om de groei van het merk verder op te bouwen met een focus op e-commerce, key accounts en een nieuwe winkelformule. "

Vanaf april 2011 was Frans van Zeeland voorzitter van Wrangler, maar hij is teruggekeerd naar zijn oude denimbedrijf Lee in Noord-Amerika. Frans van Zeeland was daar eerder vice-president consumer marketing. Voor zijn vertrek bij Guess was hij werkzaam als vicepresident van consumentenmarketing. Welke nieuwe functie hij bij Lee heeft, is niet bekendgemaakt.