• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • The North Face benoemt Vice President General Manager EMEA

The North Face benoemt Vice President General Manager EMEA

Door Esmee Blaazer

14 nov. 2018

Mensen

VF Corporation stelt Jan van Leeuwen aan als Vice President General Manager van het iconische outdoormerk The North Face in de regio EMEA, kort voor Europa, het Midden Oosten en Afrika. Dat maakt VF bekend middels een persbericht. Aan het roer gaat Van Leeuwen de 'wereldwijde strategie vertalen naar consumer engagement- en verkoopactiviteiten'.

Van Leeuwen kwam in 2011 in dienst bij VF Corporation en sindsdien heeft hij voor het merk Vans verschillende functies bekleed, zo is in het persbericht te lezen. Zijn meest recente functie was die van Vice President, General Manager. Daarvoor bekleedde hij leidinggevende posities bij bedrijven als Sole Technology, O’Neill en Nike. Martino Scabbia Guerrini, Group President, VF EMEA in het persbericht: “Zijn ruime ervaring in de retail en zijn trackrecord maken hem de ideale persoon om leiding te geven aan ons iconische merk The North Face in EMEA.”

Jan van Leeuwen van Vans naar outdoormerk The North Face

Van Leeuwen neemt tevens zitting in het Global Leadership Team voor The North Face.

“We zijn blij Van Leeuwen te verwelkomen in het team van The North Face”, zegt Arne Arens, Global Brand President, The North Face in de persverklaring. “In nauwe samenwerking met het wereldwijde en het lokale managementteam speelt Van Leeuwen straks een sleutelrol om ervoor te zorgen dat het bedrijf op de radar blijft en dat onze merkwaarden tot leven komen.”

The North Face, een merk van VF Corporation, werd in 1966 opgericht met als doel het ondersteunen van avontuurlijke buitensporters in alle weersomstandigheden. Producten van The North Face zijn wereldwijd verkrijgbaar bij gespecialiseerde (buiten)sportwinkels.

Foto: Jan van Leeuwen. Credit: VF Corporation

Jan Van Leeuwen
The North Face
VF Corporation