• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Voormalig CEO American Apparel aan de slag bij DG Premium Brands

Voormalig CEO American Apparel aan de slag bij DG Premium Brands

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Begin oktober nam CEO Paula Schneider na twee jaar afscheid van American Apparel. Inmiddels heeft ze een nieuwe baan gevonden: chief executive bij DG Premium Brands. In haar nieuwe functie overziet Schneider drie grote kledingmerken: 7 For All Mankind, Splendid en Ella Moss.

“Paula heeft de mindset van een entrepreneur, demonstreet leiderschapsvaardigheden en een sterke visie, die zal worden in gezet bij onze ambitieuze doelen voor deze merken,” laat CEO Isaac Dabah van het moederbedrijf Delta Galil weten.

In haar nieuwe rol zal Schneider verantwoordelijk zijn voor het leiding geven aan de labels, het promoten van de wereldwijde groei en de uitbreiding van de producten. “Ik ben blij voor de enorme kansen vooruit in het kweken van elk van deze merken, met Delta Galil’s uitgebreide productie-expertise, kwalitatief hoogwaardige producten en toewijding aan innovatie die mij ondersteunen, " zei ze in een verklaring. Haar nieuwe aanstelling kwam onverwacht; ze nam pas op 3 oktober afscheid van American Apparel.

7 For All Mankind
American Apparel
DG Premium Brands
Paula Schneider