• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Armani Exchange komt met hybride smartwatch

Armani Exchange komt met hybride smartwatch

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Mode en technologie gaan tegenwoordig steeds vaker samen, zo bewees Armani Exchange eerder deze week tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Bij het evenement presenteerde het merk haar eerste hybride horloge, de AX Connected.

De nieuwe lijn van slimme horloges bestaat uit verschillende modellen in de kleuren zwart, wit, blauw en oranje. Het kenmerkende Armani Exchange ontwerp wordt gecombineerd met de nieuwste draagbare technologie. Die biedt dragers de mogelijkheid de horloge via Bluetooth te synchroniseren met hun smartphone, waardoor kan worden gebeld en berichten kunnen worden doorgestuurd. Ook kan via de horloge muziek worden afgespeeld en het aantal uren slaap worden bijgehouden.

De horloge, die kan worden vergeleken met de nieuwe smartwatch van Fossil, is daarnaast in staat zelf de juiste tijd in te stellen en biedt gebruikers de mogelijkheid foto’s te maken en die door te sturen. De horloges blijven binnen een bereik van zo’n 25 meter verbonden met de telefoons en hoeven bovendien niet te worden opgeladen, waar ze zijn voorzien van batterijen die zes maanden meegaan.

Armani Exchange is niet het eerste luxemerk dat zich op het terrein van de smartwatches begeeft. Begin vorig jaar kwam Michael Kors al met een slimme horloges en later kwamen daar ook Coach, Tommy Hilfiger en Juicy Couture bij.

De AX Connected is waterdicht en is gemaakt van siliconen. Het model wordt in februari officieel gelanceerd en zal vanaf dan verkrijgbaar zijn via Armani Exchange’s webshop.

Beeld: courtesy of Armani Exchange

Armani Exchange