• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • De must-see showlocaties van de resort/cruise collecties 2018

De must-see showlocaties van de resort/cruise collecties 2018

Door Barbara Russ

28 apr. 2017

Mode |INTERACTIEVE KAART

Van Gucci’s resort show 2017 in de kloosters van Westminster Abbey tot Chanel’s cruise show 2017 op straat in Havana; cruise en resort collecties staan erom bekend op de meest onverwachte en ondenkbare locaties te worden gepresenteerd. Ontwerpers van luxe modehuizen vinden altijd nieuwe en aandacht waardige achtergronden zoals Rio de Janeiro, Seoul en Cuba voor de presentaties van hun cruise en resort collecties, welke plaatsvinden tussen de belangrijkste seizoenen in.

In de interactieve kaart van FashionUnited kunt u zien waar Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Prada en Dior hun cruise collecties 2018 zullen presenteren (dia 2-5). Benieuwd waar zij de cruise en resort collecties eerder toonden? Deze locaties zijn verderop in de kaart te vinden (dia 6-19).

Scroll naar beneden om door de interactieve gids te navigeren. Klik op ‘Start Exploring’ en gebruik de pijlen om verder te gaan.

Cruise en resort collecties zijn collecties die tussen de belangrijkste seizoenen in worden gepresenteerd. Grote modehuizen als Gucci, Dior, Chanel en Louis Vuitton zullen hun cruise/resort collecties in mei showen op verschillende locaties. De collecties zijn in de winkels beschikbaar vanaf november, wanneer consumenten zich opmaken voor hun vakanties naar de zon.

Vertaald en bewerkt door Tessa Guntlisbergen

.

Beeld: Louis Vuitton Facebook

CHANEL
CRUISE
Cruise 2018
DIOR
GUCCI
LOUIS VUITTON
Resort