• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 1 2019

Dit wordt het modenieuws van week 1 2019

Door Caitlyn Terra

31 dec. 2018

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 1. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 31 december tot en met 6 januari.

Boggi Milano’s: Gentleman’s Style breidt uit

Boggi Milano heeft al 160 filialen in meer dan 33 landen en is momenteel opnieuw flink aan het uitbreiden. Alleen al in de tweede helft van 2018 werden er 15 nieuwe winkels geopend, en voor 2019 staan er nog eens 25 gepland. FashionUnited sprak met Claudia Lunati, Chief Marketing Officer van het merk, over de positionering, de doelgroep en de uitbreidingsplannen van het Italiaanse herenmodemerk.

Om naar uit te kijken: modetentoonstellingen om te bezoeken in 2019

Wat is er beter om up close and personal te zijn met de beste creaties en ontwerpen die de mode industrie te bieden heeft? Niet iedereen kan op de eerste rij zitten bij een modeshow maar gelukkig brengen modetentoonstelling de wonderlijke wereld van de mode een stuk dichterbij. Daarom selecteert FashionUnited onmisbare modetentoonstellingen van 2019 in binnen en buitenland.

De trends voor 2019

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Sommige trends worden nog doorgetrokken in het nieuwe jaar, maar ook volledig nieuwe fenomenen steken de kop op. FashionUnited biedt een overzicht van de trends die je kunt verwachten in 2019, zowel op mode als op consumentengebied.