• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 2 2019

Dit wordt het modenieuws van week 2 2019

Door Caitlyn Terra

7 jan. 2019

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 2. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 7 tot en met 13 januari.

Interview Secrid

“De markt zag zelf nog niet dat ze moest veranderen,” aldus mede-oprichter van Secrid, René van Geer in het pand van het bedrijf in Den Haag. “Een portemonnee moest zacht en flexibel zijn en in je kontzak passen werd er tegen ons gezegd.” Met de razend populaire kaarthouders heeft Secrid de portemonnee markt flink opgeschud.

Preview beursseizoen

Het beursseizoen staat weer op het punt te beginnen. Om alles overzichtelijk en inzichtelijk te houden maakt FashionUnited een preview met alle benodigde informatie, updates en belangrijk ander nieuws.

Fila lanceert nieuwe premium lijn ontworpen door Astrid Andersen

De laatste tijd lijkt het alsof het Fila-logo overal te zien was, zoals op het hoogtepunt van het merk in de jaren ‘90 toen het een boost kreeg door Zweedse tennisser Björn Borg. Na de grote comeback tijdens Milan Fashion Week in September, toen het de aanwezigen verbaasde door sportswear te combineren met sexy items zoals plooirokken, kondigt het Italiaanse merk nu een lancering van een premium lijn.

Sunday School

Het beursseizoen trapt in januari af met Sunday School, de kindermodebeurs in Maarssen. De beurs organiseert inmiddels de derde editie en is flink gegroeid sinds de oprichting. Steeds meer internationale kindermerken weten ook het evenement te vinden. FashionUnited brengt weer een bezoek.

Verder op de kalender

Maandag 7 januari

London Fashion Week Men

Dinsdag 8 januari tot en met vrijdag 11 januari

Pitti Uomo in Florence

Vrijdag 11 januari tot en met maandag 14 januari

Milan Fashion Week Men

Zaterdag 12 januari tot en met maandag 14 januari

Milan: White Street Market