• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 3

Dit wordt het modenieuws van week 3

Door FashionUnited

14 jan. 2019

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 3. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 14 tot en met 20 januari.

Mijn Niche: Sock My Feet

Drie succesvolle vastgoed-mannen die een sokkenmerk starten. Hoe dat eruit ziet? Sock My Feet heeft even uitdagende ontwerpen op de geprinte katoenen sokken als de naam suggereert. Daarom in de derde aflevering van de FashionUnited-serie de eer aan dit bedrijf.

Modefabriek

Modevakbeurs Modefabriek vindt plaats op zondag 20 en maandag 21 januari. FashionUnited brengt deze dagen verslag uit.

 

Slow Fashion show: Still Life

Met gedragen en afgedankte kleding als startpunt zal designer Jessica van Halteren een nieuwe collectie in het leven roepen. Een collectie gemaakt uit liefde en vol waardering voor materiaal. De collectie “Still Life” geeft een nieuwe kijk op mode en is een kritische reflectie op het huidige systeem. Centraal staat de vraag: Waarom is er niet altijd: “still life”? FashionUnited is aanwezig.

Paris Fashion Week Men

Na Milaan Fashion Week en Pitti Uomo is de aandacht verschoven naar Parijs. Dat betekent dat de stad vijf dagen in het teken staat van mannenmode.

 

Week van de Circulaire Economie

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 januari 2019 organiseert Nederland circulair! de Week van de Circulaire Economie. Tijdens deze derde week van januari openen koplopers die nu al slim, circulair ondernemen hun deuren voor ondernemers die graag aan de slag willen met de circulaire economie.

VF Corp Q3

VF Corporation, het moederbedrijf van The North Face, Vans, Timberland en Napapijri, noteerde het tweede kwartaal van boekjaar 2018 een omzetstijging van 16 procent van 3,39 miljard dollar (2,95 miljard euro) naar 3,9 miljard dollar (3,3 miljard euro). De winst van het modebedrijf kwam uit op 507,12 miljoen dollar (441,5 miljoen euro). Benieuwd naar de cijfers van het derde kwartaal? Lees het vrijdag.

Trendstop

Trendstop brengt lezers van FashionUnited een eerste blik op de nieuwste collecties die vorige week geshowd zijn tijdens de manneneditie van Londen Fashion Weeks. Lees het woensdag.

 

Verder op de kalender

Maandag 14 januari

YAYA 'The Essentials' Fashion Show 2019

Dinsdag 15 januari

AMFI invitation design graduation show 15 January

Dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 januari

Berlin Fashion Week

Donderdag 17 januari

Opening Redress exhibit at Fashion for Good