• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 49 2018

Dit wordt het modenieuws van week 49 2018

Door Caitlyn Terra

3 dec. 2018

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 49. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 3 tot en met 9 december.

House of Artisans

Op initiatief van ondernemer Bianca Blom van Linja Shoes bundelen 10 innovatieve vrouwelijke ondernemers de krachten. De 10 ondernemers openen op donderdag House of Artisans een plek waar de opkomende merken een plek krijgen. “Geen mainstream merken en onbeperkte voorraden, maar duurzame, limited collecties en mode zonder compromis.” FashionUnited neemt een kijkje in de winkel aan de Roelof Hartstraat 5 in Amsterdam./p>

Tommy Hilfiger onthult nieuw winkelconcept in P.C. Hooftstraat

Als winkel moet je vernieuwend blijven en ook bij Tommy Hilfiger zijn ze zich daar bewust van. Daarom zijn in de winkel in de P.C. Hooftstraat verschillende nieuwe features geplaatst en de winkel is onder handen genomen. FashionUnited neemt een kijkje.

Trendstop: Dit zijn de belangrijke prints in de mannenmode voor lente/zomer 2020

Op zoek naar de nieuwste prints in de mannenmode? Trendstop deelt deze week belangrijke prints in de branche voor lente/zomer 2020.

Indonesische modeshow Museon

Het Haagse Museon is op vrijdag 7 december het decor van een bijzondere modeshow. Op uitnodiging van de Ambassade van Indonesië laten acht Indonesische ontwerpers een deel van hun werk zien op de catwalk. In het Museon zal aandacht worden besteed aan de oorsprong van de verschillende stoffen en hoe deze tegenwoordig worden gemaakt.

Woensdag 5 december

Q3 van Hudson’s Bay Company en Lululemon Athletica

Donderdag 6 december

Uitreiking van de Gouden Koe door de Schoen en Lederwaren Sociëteit Langestraat

Donderdag 6 december tot en met 10 december

Masters of Luxury