• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Eindexamenexpositie en modeshow Den Haag

Eindexamenexpositie en modeshow Den Haag

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, Den Haag (KABK) nodigt u uit voor de Eindexamenexpositie en Modeshow 2004. Van zaterdag 26 juni tot en met vrijdag 2 juli aanstaande kunnen geïnteresseerden het eindexamenwerk van ongeveer 175 afgestudeerden bezichtigen in het gebouw van de KABK aan de Prinsessegracht 4 in Den Haag. Vrijdag 11 juni organiseert de afdeling Textiel en Modevormgeving in samenwerking met het Paard van Troje de modeshow in het Paard van Troje, Prinsegracht 12 te Den Haag.

Tijdens de modeshow is naast de eindexamencollecties bijzonder werk te zien van de jonge talenten uit zowel het eerste, tweede als derde jaar. Van de tweede, derde en vierdejaars studenten worden de collecties op naam geshowd zodat pers en publiek kennis kunnen maken met het aanstormend talent. De afdeling Textiel en Modevormgeving werkt hierbij samen met studenten van de studierichting Beeld en Geluid. De show start om 20.30 uur en wordt afgesloten met een feest met DJ's en bands. Kaarten voor de modeshow kunt u reserveren bij Silvia van der Kist of Netty Aben van de studentenadministratie van de KABK. Telefoonnummer: 070-3154770 of email: s.vanderkist@kabk.nl. Zitplaatsen kosten 12,50 euro, staanplaatsen 10 euro incl. feest. Kaarten voor alleen het feest zijn verkrijgbaar bij het Paard van Troje.

Eindexamenexpositie 2004 Tijdens de Eindexamenexpositie 2004 tonen afgestudeerden van de studierichtingen Beeldende Kunst, Beeld en Geluid, Fotografie, Grafische en Typografische Vormgeving, Interieurarchitectuur, Textiel en Modevormgeving, Industriële Vormgeving en de tweede fase opleiding Type and Media hun eindexamenwerk. De eindexamenexpositie is gratis toegankelijk en te bezichtigen op zaterdag 26 juni van 10.00 tot 17.00 uur, zondag 27 juni van 12.00 tot 17.00 uur, maandag 28 juni tot en met donderdag 1 juli van 10.00 tot 20.30 uur en vrijdag 2 juli van 10.00 tot 16.00 uur.