• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Expertmeeting Retailtainment - waar retail en leisure samenkomen

Expertmeeting Retailtainment - waar retail en leisure samenkomen

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

21 jan. 2019

Mode

Op dinsdagmiddag 29 januari 2019 organiseren PleisureWorld NRIT en B@s Consultants Brood@Spelen de Expertmeeting: Retailtainment – waar retail en leisure samenkomen.

Binnensteden, winkelcentra en shopping malls, waar modewinkels een belangrijke rol spelen, zullen om de consument te blijven boeien meer entertainment moeten gaan bieden. Het integreren van retail en entertainment noemen we retailtainment en wordt dé reddingsboei voor het funshoppen.

Retail en leisure zullen in de komende jaren meer samenvloeien in steeds nieuwe combinaties. Dit zal de attractiewaarde vergroten, de beleving rijker maken en zorgen voor extra transacties. Een attractieve en belevingsvolle retail is ook nodig als nieuwe verleider om klanten naar de fysieke winkels te trekken. Retailtainment betekent een grote opgave voor de retail- en leisuresector waar de sprekers op deze expertmeeting praktische handvatten voor aanreiken.

Sprekers zijn onder andere Hans van Leeuwen (trendwatcher), Hanneke Laarakker (eigenaar Play-in), Harry Bijl (innovator en inspirator INretail), Martijn van den Bout (directeur Fundustry Events), Marjolein van de Stolpe (directeur Leisure Expert Group), Hans van Tellingen (eigenaar Strabo en auteur van het boek Waarom Stenen Winkels Winnen) en Hans Imanse (andersomdenker in retail en leisure).

De expertmeeting Retailtainment vindt plaats op dinsdagmiddag 29 januari 2019 in The Play In, gevestigd in The Wall Utrecht. Inmiddels hebben zich al meer dan 110 mensen aangemeld voor deze bijeenkomst. Schrijft dus snel in op https://www.nritmedia.nl/events/20/expertmeeting-retailtainment en reserveer de laatste plaatsen!