• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Fifth House nieuwe kledinglijn van Nikkie Plessen

Fifth House nieuwe kledinglijn van Nikkie Plessen

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Nikkie Plessen, oprichter van modemerk NIKKIE, lanceert een nieuw kledingmerk. Het vijfde merk van Plessen haar hand heet toepasselijk genoeg Fifth House.

Fifth House zal vooral veel ‘moderne klassiekers’ bevatten. “Het draait om klassieke stukken die in elke garderobe thuishoren,” aldus Plessen in het persbericht. De kledinglijn bestaat uit een ready-to-wear collectie met jurken, broeken, jassen en accessoires. De prijzen liggen tussen de 59 euro voor een top en lopen op tot 399 euro voor een leren jas. De collectie is vanaf juli verkrijgbaar bij NIKKIE-winkels en online.

Nederlands supermodel Doutzen Kroes is het gezicht van het merk. “Doutzen is een tijdloze, natuurlijke schoonheid van internationale allure, maar zonder poespas. In combinatie met haar Hollandse nuchterheid belichaamt zij daarmee exact hetgeen wij met Fifth House willen uitstralen,” aldus Plessen.

Nikkie Plessen lanceerde in 2012 haar eerste kledinglijn Nikkie. Deze werd gevolgd door een kinderkledinglijn Nik & Nik, een sportcollectie Nikkie Sports en een samenwerking met Kate Moss, Selected by Kate Moss.

NIKKIE
Nikkie Plessen