• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Future Highlights bij Tweka Zomer 2001

Future Highlights bij Tweka Zomer 2001

Door FashionUnited

1 feb. 2001

De zomer van 2001 staat bij Tweka in het teken van "life style". Naast het dragen van badkleding zullen bijpassende accessoires een grotere rol gaan spelen. Blouses, pareo's, broeken, korte rokjes en jurken maken de nieuwe collecties tot een compleet verhaal. Soms verwerkt in Lycra of katoen, maar veelal zijn voor de accessoires transparante materialen gebruikt. Het thematische concept zorgt voor duidelijkheid in de wederom vernieuwde collectie. Styliste Marty van Oortmerssen, verantwoordelijk voor de Tweka dames collectie, heeft gekozen voor 3 hoofdgroepen t.w..; Mystic Feelings, Rainbow Feelings en Elegant Feelings.

Mystic Feelings: Dit thema is een vervolg op de "highlights" van de vorige eeuw. Met de tropische regenwouden als inspiratiebron zijn verassende effecten ontstaan. Huidenprints, rietstengels, moerasvegetatie en gebladerte in decoratieve prints. De kleuren in dit thema hebben een mystiek karakter en zijn vooral warm van tint.

Rainbow Feelings: De hang naar de tijd van de flower power is bij jongeren duidelijk aanwezig. Een bonte mix van bloemendessins, "tie & dye" technieken, "paisley" dessins, kralen en haakwerk. Heldere kleuren als geel, rood, groen en turquoise maken dit thema tot een vrolijk geheel.

Elegant Feelings: Eenvoud en elegantie. De ingetogenheid en klasse van befaamde vrouwen als Grace Kelly, Maria Callas en Jackie Kennedy gaven de impuls voor dit thema. "Double face" stoffen, "polka dots" en transparante fantasieën zijn in perfecte belijningen gestyled. Accenten in plastics geven spannende effecten. Ook de "cow print" is dit thema terug te vinden.

De uitgebreide dames collecties is zoals gewoonlijk weer voorzien van voldoende modellen in extra lang, cup maten en bodycorrigerende kwaliteiten. De sportieve lijn van Tweka zal de actieve zwemster zeker aanspreken waarbij de chloorbestendige kwaliteiten niet meer is weg te denken. De heren en kindercollectie is nieuw leven ingeblazen door de jonge styliste Jennifer Schüler. Veel vernieuwing in deze collectie. U wordt hierover nader geïnformeerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tweka, Mieke Leistra op tel. nr. 0413 284991 of fax 0413 284299