• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • FW18-19 Fast Fashion Denimtrends voor Dames

FW18-19 Fast Fashion Denimtrends voor Dames

Door Trendstop

5 sep. 2018

Mode

Trendstop biedt lezers van FashionUnited inzicht in de belangrijkste Herfst/Winter 2018-19 damesdenimtrends voor de fast fashion markt.

De denimexperts van Trendstop presenteren de essentiële looks die van directe invloed zullen zijn op de dames denimsector. Terwijl de nieuwe retailcollecties van het seizoen beginnen binnen te druppelen, betekenen de snelle levertijden binnen de fast fashion markt dat ontwerpers snel kunnen reageren op de allernieuwste trends. Denim is een belangrijk aspect van iedere collectie, zij het als basisstuk, op trends-gebaseerde musthave, of als modebewust statement item. Ons uitgebreide topkledingstuk verslag en bijbehorende productbeelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de beste beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie onmisbare fast fashion denimtrends. Athleisure Influences brengt denim en sportkleding samen voor de ultieme trendy hybride, terwijl Decorative Denim de aanhoudende belangstelling voor aanpassingen verkent. De Oversized Utility Jacket neemt een klassiek silhouet en moderniseert het voor het komende seizoen met frisse variaties op verhoudingen.

Athleisure Influences

De zeer invloedrijke sport- en athleisure markten bepalen de door sport geïnspireerde details die in denim gebruikt worden. Ontspannen silhouetten worden verfraaid met trekkoorden, sportieve panelen en functionele utiliteit, waarbij twee belangrijke garderobe elementen op stijlvolle manier gefuseerd worden.

Decorative Denim

Traditionele jeanssilhouetten worden weer in het leven geroepen, verfraaid met noppen, decoratieve versiering en handgemaakte aanpassingstechnieken die een uniek persoonlijk tintje toevoegen aan basis jasjes en spijkerbroeken. Overdreven grote silhouetten en afgeknipte mouwen versterken de ge-upcyclede vintage uitstraling.

The Oversized Utility Jacket

Het klassieke spijkerjack wordt voor Herfst Winter 2018-19 verheven met grote, mannelijke proporties en afgeronde, aflopende schouders voor een ontspannen uitstraling. Hoog-functionele utilitaire onderdelen krijgen geordende composities: zakken, doorgestikte details en een mannelijke afwerking vergroten de afmetingen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2019 Denim by Premiere Vision Vision Trade Show Overview van Trendstop, een samengesteld kijkje naar de aankomende denimtrends. Klik hier voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Lacoste, Tommy Hilfiger, Sacai, Dolce & Gabbana, Manish Arora, Ashish, Alberta Ferretti, Mother of Pearl, Ujoh, allen Herfst Winter 2018-19