• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • H&M verkoopt speciale Met Gala collectie

H&M verkoopt speciale Met Gala collectie

Door Caitlyn Terra

9 mei 2018

Mode

Tijdens het jaarlijkse Met Gala afgelopen maandag waren meerdere genodigden te zien in een custommade H&M outfit. H&M speelt nu in op de aandacht rondom het liefdadigheidsevenement door een Met Gala collectie te verkopen op de website, zo meldt het bedrijf tegen FashionUnited. De items zijn geïnspireerd door de jurken op de rode loper.

De Met Gala collectie bestaat uit vier jurken, afgeleid van de ontwerpen die te zien waren op Kiersey Clemons, Olivia Munn en Lili Reinhart. Het Met Gala stond dit jaar in het teken van de tentoonstelling ‘Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination’. Veel goud, zilver en maliënkolders (als referentie naar Jeanne d’Arc) was te zien op de rode loper. Dit is ook terug te zien in de speciale collectie van H&M.

Het eerste item is een mouwloze zwarte midi-jurk gemaakt van pailettenband. De jurk lijkt erg op een maliënkolder en is ongevoerd. In de collectie zitten ook een lange jurk met zilveren pailetten, een korte gouden jurk bezet met strassteentjes en een zilveren jurk van chainmail. De items variëren van prijs tussen de 79,99 en 499 euro.

Bekijk de items hieronder:

Hoofdbeeld: H&M

Beeld: Met Gala collectie via H&M

H M
Met Ball
MET Gala
met gala 2018