• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Inretail Award voor scriptie over „Effectiviteit van opleiden in de Nederlandse fashion retail branche‟

Inretail Award voor scriptie over „Effectiviteit van opleiden in de Nederlandse fashion retail branche‟

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Tijdens de diploma-uitreiking van TMO Fashion Business School, is de INretail Award toegekend aan de beste TMO-scriptie van het afgelopen semester. De prijs werd gewonnen door de studenten Yvonne Stoer en Bo Oude Breuil, die hun scriptie schreven over het onderwerp ‘Effectiviteit in de Nederlandse fashion retail branche’.

De jury, bestaande uit branchevertegenwoordigers Edwin Belt (INretail), Björn Hillerström (Oger Holding) en Rolf Bruins (TMO), roemde de scriptie vanwege het feit dat het een zeer actueel onderwerp betreft in een tijd waarin zowel werkgevers als werknemers zich steeds meer bewust zijn van het groeiende belang van een voortdurende ontwikkeling van het menselijk kapitaal. Jurylid Edwin Belt: “kwaliteit van arbeid wordt een steeds belangrijkere productiefactor binnen onze economie. Het is niet voor niets dat ook de overheid extra aandacht heeft voor het borgen van de kwaliteit van onderwijs en het faciliteren van het volgen van opleidingen, ook als je al werkt (leven lang leren). In deze scriptie is het de auteurs gelukt om het strategisch belang van opleiden voor de fashion retail te vertalen naar operationele meetbaarheid van de rendementen hiervan. Een extra onderscheidende factor hierin is de door de auteurs zelf ontwikkelde app waarmee gebruikers informatie over diverse opleidingen kunnen checken én hun rendement op basis van enkele kpi‟s”.

De INretail Award bestaat uit een professionele video CV, een publicatie van het onderzoek in het INretail Magazine en de online kanalen en daarnaast mogen de auteurs de onderzoeksresultaten presenteren aan een groep ondernemers tijdens een INretail congres.

Yvonne en Bo maken onderdeel uit van de ruim 100 TMO studenten die afgelopen vrijdag het internationaal erkende diploma „Bachelor of Business Administration (BBA) in Fashion‟ in ontvangst namen.

Over TMO Fashion Business School
TMO is dé hbo-opleiding voor commerciële managementfuncties in fashion. TMO ontstond bijna 30 jaar geleden vanuit de vraag om het ánders te doen in de modebranche. Door vandaag een antwoord te hebben op de vragen van morgen, kunnen we ook in de toekomst pionierend en ondernemend het verschil maken in Fashion Business.

Meer informatie: TMO Fashion Business School, Klaartje Hilhorst, Manager Marketing & Communicatie

T: 0343 – 416480, E: fransen@tmo.nl, I: www.tmo.nl

Partner Content
TMO Fashion Business School