• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Kijken: Heidi Klum X Lidl collectie tijdens New York Fashion Week

Kijken: Heidi Klum X Lidl collectie tijdens New York Fashion Week

Door Esther Hut

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De Heidi Klum kledinglijn voor supermarktketen Lidl is donderdagavond getoond aan het wereldwijde publiek tijdens New York Fashion Week. De ‘Esmara by Heidi Klum’ collectie werd aan 350 aanwezige gasten getoond in een speciale Lidl #LETSWOW-supermarkt.

Tijdens de twee uur durende show toonden Heidi Klum en 35 modellen alle 84 collectiestukken: van laarzen met panterprint en blazers met pailletten tot jacks van echt leer. “Er is geen betere plek dan New York en geen beter moment dan de Fashion Week om onze internationale collectie te presenteren. Dit was de publieke aftrap van onze samenwerking met Heidi Klum. Nu kunnen we niet wachten tot in Nederland op 18 september de verkoop start,” aldus Christine Braun, woordvoerder van Lidl Nederland.

Ook Heidi Klum was te spreken over de show: “Dit was een geweldige start. De locatie, New York, de show, de gasten, alles klopte gewoon. Ik ben supertrots op mijn nieuwe collectie. Eindelijk is er mode die elke vrouw staat en die elke vrouw kan dragen. Ik ben dolgelukkig met wat we hier hebben laten zien.”

Prijzen lopen van 7 tot 20 euro, alleen het leren bikerjack is iets duurder dan Lidl-klanten gewend zijn, het kost rond de 50 euro.

De ‘Esmara by Heidi Klum’ collectie is vanaf 18 september in ruim 400 Lidl-filialen en via de website van Lidl verkrijgbaar.

Beelden: Lidl

Heidi Klum
Lidl
NEW YORK FASHION WEEK