• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Modefabriek SHOPS

Modefabriek SHOPS

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

17 jan. 2019

Mode

Modefabriek is heel overzichtelijk ingedeeld met ‘de Strip’ die alle hallen met elkaar verbindt. Op die Strip vind je verschillende shops waar je nieuwe talenten, start-ups en merken met kleine collecties kunt ontdekken, én shoppen dus. De shops zijn ook ter inspiratie.

Van design en de kunst van het displayen tot thematisch inkopen en instore fun: shop voor nieuwe ideeën in de EUROSHOP, de DO!SHOP, de DOTSHOP en bij de CURATED STORE BY HTNK.

EUROPSHOP
Midden op de Strip in Central Hall vind je de EUROSHOP: een grenzeloze shopping utopie. Europa als één grote positieve belevingswereld, zonder chauvinistische clichés maar vol Europese merken en makers van morgen. Bijvoorbeeld: WARDEMENTS - couture hoodies van top hair stylist en Bumble and Bumble co-founder Ward Stegerhoek -, de super stylish & sustainable tassen van PINQPONQ en idem waterflessen van 24BOTTLES, er is KEVER
GENEVER en GINMAYO, er zijn OPPOSUITS en statement sokken van PACIFIC AND CO, er is design van TOM PIGEON, SOPHIE ALDA en GIJS BAKKER, en graphic artwork van de PrintMakingMoneyGang, SEVERINE DIETRICH en van ME&EU met ansichtkaarten ontworpen door Britse designers die hun banden met Europa warm willen houden. Dat wordt volop shoppen dus, maar we kijken ook in de toekomst, met de virtual reality voorstellen van STUDIO PMS.

TRENDHUB

Ook op de Strip in Central Hall staat de one-stop-before-you-shop Trendhub. Grijp een koptelefoon en pak die vijf minuten trendupdate met alle musts voor 2019.

DO!SHOP

East Hall heeft de DO!SHOP op de Strip staan. Hier draait het om on the spot en instantly shoppable customisation, een belangrijke trend om je mee te onderscheiden. Amsterdamse rainwear label MAIUM staat er samen met Super Print Amsterdam om jouw naam (of iets anders) achterop je nieuwe regenjas te printen. De jonge Belgische designer Sebnem Gunay demonstreert haar custom by zipper SEBNEMGUNAY hoodies, de Antwerpse illustrator LENAH DEWIT zet live artworks op canvas KOMRADS sneakers.

Rotterdammer Thijs gaat lekker TEGENDRAADS borduren op items van influencer Lizzy van der Ligt’s label LE CAFE NOIR STUDIO en LA COLLERETTE maakt haar kraagjes persoonlijk met je initialen of je favoriete gemstones. Allemaal exclusieve co-ops dus, speciaal voor jou, alleen tijdens Modefabriek.

DOTSHOP

In de West Hall staat de DOTSHOP. Helemaal in lijn met het design van deze editie van Modefabriek want alles is dots: van groot tot klein en superfijn, fashion is immers een wonderlijke universum met oneindig veel lagen. Hier vind je beste fashion en lifestyle goodies zoals; handgemaakte lingerie van het Amsterdamse AU CORSET CHIC, coole basics van MONDAY IS A BASIC BITCH, mode-illustraties van BLUHAVEN, spot nieuwe duurzame Nederlandse labels als BY B+K, B-UNDAUNTED, CLUB L’AVENIR, FRAENCK en INSANE IN THE RAIN, laat je verleiden door ‘modular design jewelery’ van IRIS NIJENHUIS of de fijne sieraden van MIAB JEWELS (Message In A Bottle).

CURATED STORE BY HTNK

Op de Strip over de hele lengte van de North Hall vind je onder meer de CURATED STORE BY HTNK. Ontdek, shop en ontmoet de vooruitstrevende start-ups geselecteerd door fashion recruiters HTNK. Deze editie geheel geweid aan mannen- en unisex mode, met bijvoorbeeld de high end low profile basics van ATELIER CHARLIE, remixed denim van NELSON JOHNSON, het effect van ENCLOTHED COGNITION, unisex label HUE, minimalist streetwear van IRINA GUSAKOVA uit Glasgow en ‘comfi wear’ van KASUI.

The Shopping Strip at Modefabriek, it’s a must!

MODEFABRIEK
Shops
Trade Event
Trade Show