• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Newsflash FashionUnited Recruitment

Newsflash FashionUnited Recruitment

Door FashionUnited

23 mrt. 2005

FashionUnited Recruitment is nu ook in Duitsland actief. FashionUnited Recruitment is marktleider werving & selectie binnen de mode, sport, schoenen en wonen branches. Het recruitment-team selecteert kandidaten voor opdrachtgevers in deze sectoren en in allerlei functies in Nederland, België, Groot Brittannië én in Duitsland.

Kwaliteit, professionaliteit en een uitstekende service staan bij FashionUnited Recruitment hoog in het vaandel. Ons team heeft meer dan 15 jaar ervaring met werving & selectie en beschikt over een zeer brede kennis van de genoemde branches. Dankzij het FashionUnited vakblad en de FashionUnited website blijft men goed geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes. Bovendien kunnen wij dankzij deze kanalen snel en direct met potentiële kandidaten communiceren. Kandidaten die uw toekomstige werknemers kunnen zijn.

Surf naar www.fashionunited.nl/recruitment om te zien welke bedrijven u al zijn voor gegaan. Heeft u een vacature? Neem contact op met Dorine Daemen, tel: 06-42219274.