• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Peruvian Alpaca Trendy, fashion and wearable

Peruvian Alpaca Trendy, fashion and wearable

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

14 jan. 2019

Mode

Alpacawol is een van de meest luxe materialen ter wereld en was in het Incarijk alleen voor de koninklijke familie bestemd. De unieke eigenschappen worden erg gewaardeerd door ontwerpers wereldwijd, die hun beste collecties hebben gebaseerd op de hypoallergene en luchtdoorlatende eigenschappen van deze vezel, en op het lichte gewicht, de zachtheid en veelzijdigheid. Bovendien nemen lichtere woltinten op prachtige wijze kleuren op, wat hem onmisbaar maakt voor ontwerpers die een trui met krachtige kleuren willen ontwerpen.

Alpacavezel heeft vele voordelen in vergelijking met de beste luxevezels zoals kasjmier, mohair, angora en gewone wol. Het is bovendien warmer en sterker dan gewone wol, en is zo goed bestand tegen wateropname dat het bijna waterafstotend is.

Alpacawol heeft een aantal prijsniveaus, is een goedkopere optie dan kasjmier en voelt fijner op de huid dan gewone wol. Bovendien heeft alpacawol een nog grotere verscheidenheid aan prijsniveaus wanneer deze wordt gemengd met andere vezels. Zelfs wanneer u een kleine hoeveelheid alpacawol aan andere wol toevoegt, kunt u een gewone wol veranderen in een luxueuze wol, met slechts een klein prijsverschil. Tot slot kan Peruaanse alpacawol belastingvrij de Verenigde Staten, Canada, Europa en andere landen worden ingevoerd.

Tegenwoordig heeft Peru 80% van 's werelds alpacawolproductie in handen. Daarom wordt alpacawol gezien als de typische vezel van het land. De Peruaanse textielindustrie is technologisch geavanceerd op het gebied van machines en ontwikkelingsprocessen, terwijl het nog steeds profiteert van zijn lange ambachtsgeschiedenis. Ook hecht de industrie grote waarde aan het handhaven van maatschappelijke, ecologische en duurzame praktijken, en het bevorderen van duurzame landbouw in het Andesgebied.

Slechts een paar van de talloze redenen waarom wereldmerken zoals Prada, Max Mara, Stella McCartney, Brooks Brothers en andere, alpacavezel gebruiken in hun belangrijkste wereldwijde collecties.

Peruaanse alpacawol verrast de wereld en geeft je een warme omhelzing.

Ontdek meer over Peruaanse alpacawol op:

http://www.alpacadelperu.com.pe/EN/