• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Puma gaat samenwerking aan met het Seoulse cult modemerk Ader Error

Puma gaat samenwerking aan met het Seoulse cult modemerk Ader Error

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Sportgigant Puma en het jonge Seoulse modelabel Ader Error hebben de handen ineen geslagen. De unisekscollectie die uit de samenwerking is voortgekomen heeft volgens het persbericht een ‘ retro en tegelijkertijd moderne feel’. Vanaf 1 september aanstaande is de collectie van Puma en Ader Error voor de consument te koop.

De capsule unisekscollectie met onder andere sneakers, T-shirts, hoodies en (jogging)broeken voorzien van experimentele logo’s is naar eigen zeggen een moderne/futuristische heruitgave van Puma-klassiekers. Ader Error, het Koreaanse modebedrijf dat in 2014 door vier anonieme personen werd opgericht, staat bekend om zijn vernieuwende benadering van modeklassiekers. Binnen een vrij korte tijd wist het modemerk met een focus op kunst, cultuur en de jeugdcultuur (volgens WWD is meer dan 70 procent van de Ader Error-consument onder de 35 jaar) uit te groeien tot een cultlabel met een grote following (416k) op Instagram.

Puma x Ader Error is vanaf 1 september aanstaande te koop in geselecteerde winkels en online. Consumenten uit de Benelux kunnen de collectie aanschaffen via de websites maha-amsterdam.com en avenuestores.be .

Beeld: Puma x Ader Error

Aded Error
PUMA
Puma SE