• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Raf Simons en Woolmark Company kondigen samenwerking aan

Raf Simons en Woolmark Company kondigen samenwerking aan

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Ontwerper Raf Simons is een samenwerking aangegaan met The Woolmark Company. De samenwerking heeft betrekking op zijn aankomende herfst/winter collectie, waarin items zullen voorkomen die zijn gemaakt van merinowol: een materiaal dat al vaker terugkwam in Simons’ collecties.

”Ik waardeer het heel erg dat The Woolmark Company merken aanmoedigt om op nieuwe manieren met merinowol te werken - een stof waar ik gek op ben en vaak mee werk,” zegt Simons in een persbericht. “Samenwerken met The Woolmark Company om iets speciaals te maken met de mooiste wol die er is, voelt heel natuurlijk.”

The Woolmark Company hoopt op haar beurt dat de samenwerking met Simons een nieuwe impuls zal geven aan het imago van wol. Stuart McCullough, Managing Director van The Woolmark Company: “Dankzij deze samenwerking met één van de meest creatieve visionairs van de industrie, kunnen we laten zien dat merinowol een veelzijdig materiaal is waarvan de mogelijke toepassing niet alleen beperkt hoeft te blijven tot pakken.”

Beeld: Raf Simons, door Willy Vanderperre via The Woolmark Company

merino
RAF SIMONS
THE WOOLMARK COMPANY