• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Samenwerking Veldhoven Group en GenCom

Samenwerking Veldhoven Group en GenCom

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

GenCom is in april van vorig jaar een turn-key project met de Veldhoven Group uit Zoeterwoude gestart voor de gehele goederenstroom en financiële administratie. De Veldhoven Group heeft de volgende labels in haar portefeuille: Sandwich en Stills (damesmode) en No-No (kindermode).

Het gehele systeem omvat momenteel ruim 80 gebruikers, welke vanuit de volgende landen on-line op het informatiesysteem werken: Nederland (3 locaties), Engeland, België, Duitsland, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Zwitserland en Frankrijk. Daarnaast werkt de sales/verkoopafdeling met notebooks vanuit 9 landen. De gebruikers kunnen eventueel werken in 5 talen.

Er zijn diverse EDI uitwisselingen voorzien, zoals export pakbonnen en verzendlijsten naar de vervoerder/transporteur. De import van data vanuit de productie-unit te Hongkong, welke zorgt dat de gehele opvolging van het verschepingstraject op het centrale systeem wordt bijgewerkt.

Ook worden de leveranciersleveringen direct ingelezen en worden de correcte orderlijnen automatisch afgeboekt en op voorraad gezet.

Doordat de Veldhoven Group een deskundig projectteam had samengesteld en vooraf een detailanalyse van de eisen en wensen van de organisatie had gemaakt, kon met de projectleiders van GenCom een snelle start worden gemaakt. Het verkoopseizoen voorjaar 2004 werd al in de afgelopen zomer volledig in het nieuwe systeem verwerkt.

Martijn Veldhoven, directeur van de Veldhoven Group zegt over het project en de samenwerking met GenCom:

"Het project verloopt heel voorspoedig; buiten wat kleinere opstartprobleempjes zijn wij over het algemeen zeer tevreden. Ik wil er graag twee dingen uitlichten die voor ons bij de keuze voor deze software pakketten zeer belangrijk waren en die nu tijdens de implementatie ook daadwerkelijk uitkomen. Dat is industriekennis van de consultants betrokken bij het project en gebruikersvriendelijkheid van het pakket zelf. Deze beide zaken maakt het plezierig met GenCom samen te werken en het project is tot nog toe een succes".

Een mogelijk vervolg zal het automatiseren van de eigen winkels in Nederland, Noorwegen en Denemarken zijn met de GenCom Retail software FashIN en de P.O.S. systemen van GenCom. Met de franchiser zal een exportbestand (artikelen, barcodes, orders) worden aangeleverd en kan een verkoopbestand worden opgehaald om inzicht te krijgen in de doorverkoopcijfers. Dit project wordt momenteel geïmplementeerd met de GenCom klant Salou Holding te Deventer, welke naast eigen winkels (Salutti) een Sandwich winkel is gestart in Apeldoorn. Zo ontstaat een volledig geïntegreerd Supply-Chain Management Systeem!

GenCom Nederland BV

Huizermaatweg 340 1276 LJ HUIZEN tel. 035-5232414 fax 035-5232410 email: Gen.Com@inter.nl.net website: www.gencom.be