• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Superdry lanceert kindermode

Superdry lanceert kindermode

Door Caitlyn Terra

12 dec. 2018

Superdry stapt de kindermodebranche in. Dit maakt Superdry Plc bekend in een persbericht. Het bedrijf lanceert de eerste collectie voor kinderen voor het herfst 2019 seizoen.

De eerste collectie zal ongeveer 200 items bevatten voor zowel jongens en meisjes. De collectie richt zich voornamelijk op T-shirts, jassen en truien voor zowel jongens en meisjes, polo’s en joggingbroeken voor jongens en jurken en leggings voor meisjes. Kinderen tussen de leeftijd van zes en twaalf kunnen terecht bij het merk.

“Superdry baseert de lancering op gedetailleerde consumenten analyse, met onder andere de resultaten dat oudere kinderen al toegang hebben tot de collectie voor volwassen dankzij de kleinere maten en dat op het internet al wordt gezocht naar een kindercollectie van Superdry,” aldus het bedrijf. De nieuwe lijn zal online en in Superdry winkels verkocht worden naast distributie in de groothandel. “Na verloop van tijd, overweegt de groep monobrand winkels van de kinderlijn door middel van franchise, pop-up en shop-in-shops.”