• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Young Fashion International komt vanaf augustus ook met collectie Dames Jeans en non denims

Young Fashion International komt vanaf augustus ook met collectie Dames Jeans en non denims

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Young Fashion international een bekende speler op het gebied van private label en het ontwikkelen en produceren voor merken van o.a. heren denims en non- denims broeken komt per augustus 2008 ook met een Dames collectie op de markt op het gebied van denims en non- denims

Young Fashion International merkte vanuit de vraag van het huidige klanten bestand ook behoefte was aan een goede en commerciële dames collectie. Vandaar ook deze stap. Maar wij zien het ook als een verdere uitbouw van Young Fashion international. Plus we doen het al voor enkele zeer aansprekende internationale merken. Maar nu komen we met een eigen collectie op de markt waarbij we samen met de inkopende partij weer een passend programma op kunnen ontwikkelen voor in de winkels.

Tevens zal deze collectie ook gepresenteerd worden in de bestaande en nieuwe exportlanden. Young Fashion international is op dit moment actief voor vele nationale en internationale groot winkelbedrijven en merken. En brengt verder ook nog een uitgebreide jassen collectie op het gebied van heren. Kortom voor steeds meer bedrijven is het tijd voor Young Fashion International! Wij hebben kantoren in Bergen op Zoom, China, Bangladesh, Vietnam.

Meer info vindt u op www.youngfashioninternational.nl