• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Zien: Tommy Hilfiger lanceert Outdoor-collectie in Patta pop-upstore

Zien: Tommy Hilfiger lanceert Outdoor-collectie in Patta pop-upstore

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Tommy Hilfiger, onderdeel van PVH Corp, heeft in Patta Amsterdam de juist partner gevonden voor de exclusieve lancering van Tommy Jeans Outdoors in Nederland. Op de openingsavond op 18 oktober togen verschillende BN’ers, zoals Vonneke Bonneke, I Am Aisha, Valerio Zeno en Luigiano Paals, naar de Patta pop-upstore om de nieuwe collectie te vieren.

De Tommy Hilfiger Outdoors-collectie is volgens het persbericht gebaseerd op de late jaren negentig en ‘viert avontuur en het buitenleven’ wat resulteerde in een kleurrijke capsule collectie voor mannen en vrouwen.

Het Amerikaanse modemerk plukt de vruchten van de jarennegentigrevival, die nu alweer een tijdje aan de gang is. Patta erkent de revival maar gelooft niet dat de (hernieuwde) populariteit van het modemerk alleen daar aan te danken is. ”We zien dat trends in cirkels bewegen en in de loop van de tijd komen en gaan. Voor onze winkel staan bepaalde zaken altijd voorop: er zullen altijd sportkleding, werkkleding en buitenelementen zijn. Iedereen heeft een technisch regenjack, een goede fleece, goede laarzen, warme en robuuste vesten nodig. Deze collectie combineert outdoor- en sportkleding, dus dat past perfect” verklaart Guillaume Schmidt, mede-oprichter van Patta in het persbericht.

Beeld: Shannon Kanhai

Guillaume Schmidt
Patta Amsterdam
PVH Corp
Tommy HIlfiger