• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • 360° video - Dit is de nieuwe Primark in Amsterdam

360° video - Dit is de nieuwe Primark in Amsterdam

Door FashionUnited

bezig met laden...

Retail |VIDEOREPORT

Primark heeft de deuren van de Amsterdamse flagshipstore aan het Damrak geopend. Met een winkelvloeroppervlakte van 8.287 vierkante meter verdeeld over 7 verdiepingen, 546 paspoppen, 95 kassa’s, 124 paskamers en meer dan 700 medewerkers, is het de grootste winkel van Nederland. Neem een virtueel kijkje op de winkelvloer in 360°. Zet uw geluid voor een toelichting van Primark’s manager van de herenafdeling.

Toelichting: Dit is een 360 graden video, gemaakt met een camera die alle kanten van een ruimte tegelijkertijd filmt. Als u de productie bekijkt, kunt u om u heenkijken en krijgt u het gevoel dat u zelf in de gefilmde ruimte staat.

FashionUnited was aanwezig bij het pre-event. Donderdag 1 december gaan de deuren om 10.00 uur open voor het grote publiek.

De Amsterdamse Primark is de zestiende winkel van de Ierse keten in Nederland. In de winkel is het volledige assortiment te vinden: damesmode, herenmode, kinderkleding, home producten, beauty producten en cadeaus. Primark verwacht 10.000 klanten per dag.

Foto en video: Inge Beekmans voor FashionUnited

360° video
MULTIMEDIA
Primark