• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Cos opent eerste winkel in Haarlem

Cos opent eerste winkel in Haarlem

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Zweedse winkelketen Cos, onderdeel van H&M Group, heeft aangekondigd zijn eerste winkel in Haarlem te openen. De winkel aan de Barteljorisstraat opent tegelijkertijd met de lancering van de lente/zomercollectie 2018 van het merk. De officiële openingsdatum is nog niet bekend.

Het Zweedse minimalistische label laat via een persbericht weten dat de nieuwe Cos-winkel is gesitueerd tussen verschillende monumentale panden. De oppervlakte van de nieuwe boetiek telt 337 vierkante meter. In de winkel is zowel de vrouwen- als de herencollectie van het merk te koop.

Marie Honda, Managing Director bij Cos schrijft in het persbericht opgetogen te zijn over de nieuwe winkelopening in Nederland. Honda: “We hopen dat het Haarlemse publiek met plezier de ruimte en collecties komen verkennen.”

Cos heeft al zes winkels in Nederland; in Den Haag, Amsterdam, Arnhem en Rotterdam. In Amsterdam, Den Haag en Rotterdam wordt het merk ook in de Bijenkorf verkocht. Op de website van Cos wordt aangekondigd dat het merk binnenkort ook zijn deuren in Den Bosch opent.

COS
H&M Group