• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Fashionchick breidt uit naar België

Fashionchick breidt uit naar België

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het gaat goed met de social shoppingsite Fashionchick. Na lanceringen in Frankrijk, Duitsland, Engeland en Oostenrijk is Fashionchick nu ook beschikbaar in België. Dat heeft de shoppingsite bekend gemaakt.

"Fashionchick België is een logische keuze aangezien we nu al zien dat een aanzienlijk deel van het huidige bezoek uit België komt. Ook kregen we vaak vragen van Belgische vrouwen waarom dit handige overzicht, de Fashion Finder, niet voor hun beschikbaar was. Ze shopte dus al vaak via Fashionchick.nl, alleen leverden niet al deze shops in België. Dit is nu wel het geval,” vertelt Ellen Snijder, oprichtster van Fashionchick.

In 2011 lanceerde Fashionchick een Duitse en Franse site, en een jaar breidde ze ook uit naar Groot-Brittannië. In 2015 wordt na Oostenrijk de Belgische markt aangeboord. Fashionchick.be zal, net als de overige internationale varianten van Fashionchick, worden neergezet als zelfstandig lokaal label met Vlaamse redacteuren, en zal worden ondersteunt door het Nederlandse team. Op deze manier kan er goed ingespeeld worden op nieuws, webshops en trends die in België spelen.

FashionChick