• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Kijken: dit is de tweede winkel van & Other Stories

Kijken: dit is de tweede winkel van & Other Stories

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het succes van de Amsterdamse winkel aan de Heiligeweg krijgt een vervolg. & Other Stories opent op vrijdag 16 september een winkel in Utrecht, aan de Oudegracht 151.

De Utrechtse vestiging heeft een oppervlakte van 600 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. In de winkel zijn een selectie van accessoires, tassen, sieraden, beauty producten, schoenen en ready to wear te vinden.

“Utrecht is een van de best bewaarde geheimen van Nederland; daarom zijn wij erg blij dat we hier een prachtige locatie hebben gevonden. We kijken er naar uit om onze verhalen in deze creatieve omgeving te delen en kennis te maken met meer van onze Nederlandse klanten”, Aldus Samuel Fernstrom, managing director & Other Stories.

& Other Stories winkels zijn te vinden in Aarhus, Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Berlijn, Brussel, Bologna, Cagnes-sur-Mer, Keulen, Kopenhagen, Frankfurt, Gent, Hamburg, Londen, Madrid, Malaga, Manchester, Milaan, München, New York, Parijs, Rome, Straatsburg, Stockholm en Turijn.

Hoe was de opening van de eerste winkel van & Other Stories? Lees ook: & Other Stories Amsterdam: Een winkel die je moet ervaren

Beeld: & Other Stories

Other Stories